赶紧收藏吧!: bookmarkBookmark and Share




仁爱8年级 Unit 4 Topic 2 模拟试题2

【模拟试题】(答题时间:40分钟)

I. 用括号内所给的词的正确形式填空。

1. Linda couldn’t see Dave _______(where).

2. In many _______(Asia)countries people eat rice.

3. The girl was _______(shop)while she was seeing the alien get out.

4. The _______(die)old man told us all about the matter.

5. He took the boy to the hospital _______(safe).

6. The alien visited the Museum of _______(fly).

7. We are thankful to the great _______(science)called Yuan Longping.

8. Robots can do a lot of _______(danger)work instead.

9. Will Robots make humans _______(lose)their jobs?

10. The girl’s _______(appear)is good-looking.



II. 单项选择

1. He did his homework _________ watching TV.

A. instead B. instead of

C. rather than D. but not

2. He doesn’t like swimming and I don’t, _________.

A. as well B. too

C. also D. either

3. _________ people, know about it.

A. Very few B. Very a few

C. Only a little D. Very little

4. I’m not sure _________ he will come back home tomorrow or not.

A. when B. what C. whether D. where

5. You’d better _________ our computer teacher _________ help.

A. ask, for B. want, for

C. tell, about D. let, to

6. We shouldn’t spend _________ time on it.

A. too much B. much too

C. too many D. many too

7. Are you sure the Internet is good _________ us?

A. for B. at C. to D. with

8. What do you often do _________ the Internet?

A. in B. through C. on D. with

9. Could you tell me _________ about robots?

A. anything B. something

C. nothing D. any

10. He needs someone to _________.

A. wake up him B. woke him up

C. wakes up him D. wake him up

11. I _________ 10 minutes drawing a dog.

A. spent B. cost C. took D. paid

12. Robots can do _________ jobs instead of humans.

A. bored B. boring

C. interested D. interest

13. Let me tell you _________ to use it.

A. what B. how C. which D. whether

14. Until now, you seem _________ right.

A. be B. to be C. being D. are

15. The story is _________. It says Kangkang likes _________ Chinese tea.

A. true, real B. real, realy

C. real, true D. true, truely



III. 完形填空

One day Jack went to a big dinner party. He was wearing _____1_____ clothes. He went in _____2_____ nobody looked at him and nobody _____3_____ him a seat at the table. ____4_____ Jack went _____5_____. He put on his best clothes and then went back to the party. The host at once got up and came to _____6_____ him. He took him to the _____7_____ table gave him a good seat and the best _____8_____. Jack _____9_____ his coat in the food and said, “Eat, coat!”The other people were surprised and said, “_____10_____ are you doing?”Jack answered. “I’m inviting my coat to eat, You give me things for my clothes, not for myself, don’t you?”

( )1. A. old B. new C. fine D. evening

( )2. A. or B. and C. but D. because

( )3. A. asked B. gave C. called D. left

( )4. A. So B. And C. When D. After

( )5. A. too B. here C. again D. home

( )6. A. ring B. stop C. find D. meet

( )7. A. bad B. dirty C. best D. small

( )8. A. book B. food C. coat D. answer

( )9. A. saw B. put C. cleaned D. touched

( )10. A. How B. What C. When D. Which





【试题答案】

I. 1. anywhere 2. Asian 3. shopping

4. dying 5. safely 6. flight

7. scientist 8. dangerous 9. lose

10. appearance



II. 1. B 2. D 3. A 4. C 5. A

6. A 7. A 8. C 9. B 10. D

11. A 12. B 13. B 14. B 15. A



III. 1. A 2. C 3. B 4. A 5. D

6. D 7. C 8. B 9. B 10. B

0 评论:

发表评论

相关文章