赶紧收藏吧!: bookmarkBookmark and Share




仁爱8年级 Unit 4 模拟试题

模拟试题

I. 用括号内的所给词的正确形式填空。

1. I like _______(animal)because they are our friends.

2. Which are ________(beautiful)plants or animals?

3. The shark returns to the stream __________(lay)eggs.

4. Brazil has ___________(large)rainforests in the world.

5. In this area there is much _________(little)rain.

6. There are ____________(few)books in our library than in your library.

7. He often does a lot of __________(danger)work.

8. There are ___________(thousand)of trees on the hill.

9. What cover most of ___________(earth)surface?

10. In fact water _________(make)up the greatest part of the human body.



II. 选择

1. Jim left the classroom without __________ anything?

A. say B. to say C. says D. saying

2. I’m __________ Helen. Do you know where she is?

A. looking up B. looking after C. looking for D. looking at

3. There are __________ vegetables in the fridge. Let’s go and buy them.

A. few B. a few C. little D. a little

4. Who’s _________ student in your class?

A. best B. good C. the best D. well

5. We need some _________ apples.

A. much B. many C. more D. most

6. Li Lei is _________ shorter than Li Ping.

A. a few B. much C. very D. many

7. They are ____________ you think.

A. more than friendly B. more friendly than

C. friendly than more D. friendly more than

8. This problem is very difficult. Let’s think ___________ it.

A. of B. about C. over D. at

9. We must __________ every drop of water.

A. leave B. show C. keep D. save

10. She can’t _________ her pen. Can you help her to __________ it?

A. find, look for B. find, find

C. look for, find D. look for, find out

11. I don’t think there _____________ a question any more.

A. is B. isn’t C. did D. didn’t

12. She _________ the supper and cleaned the house.

A. cooks B. is cooking C. cooked D. cook

13. He started to teach English ___________ .

A. for three years B. in three years

C. three years ago D. about three years

14. Michael, can you ___________ me your new book?

---- Certainly.

A. borrow B. lend C. to borrow D. to lend

15. If it doesn’t rain tomorrow, we ____________ to Beijing.

A. go B. went C. will go D. were going



III. 完形填空

Zhang Hong was 1 daughter. She was five years 2 . She liked asking questions very much. She liked animal cartoons(动画片)very much. One evening 3 we watched the Donald(唐老鸭), she laughed and laughed. She was very 4 . “Do you understand Donald’s words?”I asked her. “No, I 5 understand the duck’s words.”answered Zhang Hong. The cartoons were 6 . And we went on 7 TV. “Mum, said Zhang Hong,”“May I ask you a question now?”“Certainly. What is it?”said I. “Why the young aunt 8 close the door when she has a bath?”She painted to the screen(指着屏幕)“ 9 there is no people in her home now.”I answered. “But all 10 us can see her now.”said Zhang Hong.

( )1. A. I B. mine C. my D. myself

( )2. A. long B. small C. young D. old

( )3. A. when B. where C. who D. what

( )4. A. nice B. happy C. fine D. well

( )5. A. can’t B. didn’t C. wasn’t D. am not

( )6. A. off B. away C. over D. out

( )7. A. watch B. watching C. watched D. to watch

( )8. A. isn’t B. didn’t C. wasn’t D. doesn’t

( )9. A. Because B. So C. But D. And

( )10. A. for B. with C. of D. on




【试题答案】

I. 1. animals 2. more beautiful 3. lays 4. the largest

5. less 6. fewer 7. dangerous 8. thousands 9. earth’s

10. makes



II. 1. D 2. C 3. A 4. C 5. C 6. B

7. B 8. B 9. D 10. A 11. A 12. C

13. C 14. B 15. C



III. 1. C 2. D 3. A 4. B 5. A 6. C

7. B 8. D 9. A 10. C

0 评论:

发表评论

相关文章