赶紧收藏吧!: bookmarkBookmark and Share




新湘教版8年级下 Unit 7 Topic 1 Section B 练习

新湘教版8年级下 Unit 7 Topic 1 Section B 练习
一 完形填空。
We drink tea every day. But more than 300 years ago,most of the pe0ple in
Europe(欧洲)knew 1 about tea. Some people had heard about it. But very
few of them knew what 2 with it.
There is a story about English sailor(海员)who went to 3 in the
east,the west and the south.He had been to Indiaand china.One day he came
home and 4 some tea as a present 5 his mother . His mother told her
friends about the present and 6 them to a“tea party”.The old woman
7 out some tea leaves. Of course 8 liked the tea-leaves.At that
Time the sailor came in. He looked at the table and said,“ 9 ,what have
You done with the tea?”“I boiled (煮)it as you。”“What did youdo with the
Water?”
“I threw id 10 , of course.”answered the old woman..
“Now you may throw away the leaves, too.”said her son.
( )1.A.anything B.something C.nothing
( )2.A.did B.to do C.do
( )3.Acountries B.villages C.cities
( )4.A.taken B.brought C.picked
( )5.A.with B.from C.for
( )6.A.asked B.spoke C .said
( )7.A.to bring B.brings C.brought
( )8.A.everybody B.nobody C.somebody
( )9.A.Mother B.father C.friend
( )10.A.in B.away C.from
二 阅读理解。
The visitors to London often eat in restaurants.
The owners and workers in the restaurants are all from other countries. The visitors say in
these restaurants they don’t feel they are in England. Most of the English people eat at homes much as they can. Sometimes they themselves will think they are in another country when they are in the restaurants. When an Englishman goes out of a restaurant , he may find that he doesn’t understand why everything is written in French and Italian.
Most of the English people think it is better to eat at home because it is cheaper. They don’t want to spend much money on food and they like cooking at home. They like fast food. But for Christmas. they will spend two or three weeks to get ready for it because they want to have good food. And Christmas is also a good time for family members to get together. They give gifts to each other.
Read the passage and choose the best answers.(阅读短文,选择最佳答案。)
( )1.Visitors to London often eat in restaurants because_________.
A. they don’t like the food at home
B. their homes are not in London
C.it’s cheaper
D.restaurants are beautiful places
( ) 2.English people eat at home because__________.
A. it is fast
B. the food is expensive at home
C.it is sometimes very cheap
D.the food is very cheap at home
( ) 3.Some of the English people don’t know_______.
A. why everything comes from French and Italian
B. why people write everything in French and Italian
C.everything in restaurants
D.everyone in restaurants
( ) 4.When English people eat in restaurants, they sometimes think they______.
A. are in another country
B. are in the country
C.are themselves
D .love their country
( )5.In order to______,English people will spend much time for Christmas.
A. get more food B have much food C get good food D have enough food
答案: 一 1 C 2 B 3 A 4 B 5 C 6 A 7 C 8 B 9 A 10 B
二 1 B 2 D 3 B 4 A 5 C

0 评论:

发表评论

相关文章