赶紧收藏吧!: bookmarkBookmark and Share




新湘教版8年级下Unit 7 Topic 1 Section D 练习

新湘教版8年级下Unit 7 Topic 1 Section D 练习
一 英汉互译。
1.extension_______ 2。秒________ 3。令人惊奇的________4.in order to______
5。成功________ 6.sincerely________
二 根据句子和首字母提示,完成句子。
1.My daughter likes p______very much. She has them for breakfast everyday.
2.Wang Nan is a s_____pingpong player. She got quite a few gold medals.
3.Jim lives in a v_____far from the town..
4.The school in my village has very few chool s____.
5. I’m sure that s____rice and dumpling can make a lot of money.
三.单项选择。
( )1。Did you give him _____ to drink?
A. something different B. anything different C. different anything
( )2.—Lunch is ready.Come and sit down. Betty. ______.
A. It doesn’t matter B. you’re welcome C. thank you
( )3.Do you know _____ he is a manager or she is a manager?
A. whether B. that C. why
( )4.The International Food Festival was very ____, a lot of people came for it.
A. surprise B. surprising C. surprised
( )5.Mr. Yang_____with his family to the flower show next Sunday.
A. went B. is going C. was going
( )6.Joan is very ______ what she did.
A. pleasure with B. pleased with C. pleased to
( )7. My teacher often tells me ______kind to the pool and the old.
A. to be B. be C. is
( )8. Do you know _______?
A. he is a Canadian athlete B. is he a Canadian athlete
C.whether he is a Canadian athlete
( )9.Tom decides _____hiking.
A. going B. to go C.go
( )10.I’m pleased _____hear that , I’m very pleased ____what you did.
A. at, with B. with to C. to with
四 把下列两个句子连成一个含有宾语从句的句子。
1。She is going to start work at once. The teacher says.


2.I’m afraid. My family will leave for Beijing.

_____________________________.
3 I believe . Tom can’t finish his homework before 9;00.

____________________________.
4 My father thinks about. Did Jane telephone him?

________________________________.
5 They need to make cheese pies. I think.

____________________.
答案: 一 1分机 2 second 3 surprising 4 为了 5 success 6 真诚地
二 1 pizza 2 successful 3 village 4 supplies 5 selling
三 1 B 2 C 3 A 4 B 5 B 6 B 7 A 8 C 9 B 10 C
四 1 The teacher says ( that ) she is going to start work at once.
2 I’m afraid( that ) my family will leave for Beijing .
3 I can’t believe ( that ) Tom can finish his homework before 9:00.
4 My father thinks about whether Jane telephoned him.
5 I think ( that ) they need to make cheese pies.

0 评论:

发表评论

相关文章